Wangberg imponerte i 2'erkamp

 • Send meg en epost når det publiseres en nyhet om Skeid
 • Les siste nytt eller se kampfakta fra Tippeliga 2012

 • Relaterte saker
  Skeids klage ikke til følgeNCJ16: Takket onkelen etter strafferedning
  – Gikk mest på viljeKvidal-dobbel i Skeids første seier: – Veldig deilig
  Skviset ut av RosenborglagetBildeserie: Kjelsås´ Rosenborgskalp


  Thomas Karlsen - 23/04 23:29  

  Simen Wangberg silter benken i Rosenborg, mandag imponerte midtstopperen stort for RBK2 og fikk skryt fra treneren etter 1-1 borte mot Skeid.

  - Jeg ga dem ros i garderoben etter kampen. De bidrar fra første stund fra de møter opp på flyplassen til nå med prating og viser at de har lyst til å spille kampen. De gjør en god jobb, og så synes jeg Simen er hakket hvassere enn de tre andre, roser Rosenbrog2 sin trener Ståle Stensaas til FotballMagasinet.no etter 1-1- kampen mot Skeid på Bislett stadion.

  - Må spille fast

  Simen Wangberg var solid i midtforsvaret sammen med Per Verner Rønning i 2. divisjonskampen mot den gamle storheten Skeid mandags kveld. I tillegg var han farlig fremme på dødballer og fikk også ledermålet allerede etter 14. minutters spill. Men hva fremtiden vil bringe, er han usikker på.

  - Slik det ser ut nå, så er det ikke så bra for min egen del. Jeg er i en alder hvor jeg må spille fast jeg også, så vedvarer det slik må jeg kanskje finne på noe annet da. Vi får se, kanskje til sommeren, men jeg tror ikke jeg kommer til å sitte på benken ut sesongen her i Rosenborg, innrømmer Wangberg og tenker naturligvis på situasjonen på førstelaget hvor Jim Larsen og Stefan Strandberg ser ut til å ha kapret de to plassene i midtforsvaret.

  - Ja, det hjelper jo på selvfølgelig på med scoring, men de har vært solide de som har spilt hittil så…., responderer Wangberg på det ledende spørsmålet om mål på andrelaget hjelper vel på.

  - Ikke langt unna

  Stensaas roser som sagt samtlige av mandagens fire A- lagsspillere, Simen Wangberg, Per Verner Rønning, Peter Ankersen og Muhammed-Awal Issah.

  - De er ikke langt unna, men det er en god og stor tropp. Alle som spiller i dag gjør en god innsats og er ikke langt unna å få spille. Peter bak der gjør en god jobb, Simen gjør det bra i dag og har bevist tidligere da han spilte mot Lillestrøm også. Issah er vel i en liten bølgedal, han er ikke så god som han har vært tidligere, men så har jo Ole (Selnæs, red anm) kommet inn og gjort det godt. Alle skal vertfall få gode tilbakemeldinger fra meg.

  Issah i faresonen

  Issah har i flere kamper tydelig mistrivdes på Rosenborgs midtbane og har slitt med spillestilen, både i Tippeligaen og i 2. divisjon mandag var han nære med å bli utvist. Etter 75 minutter mot Skeid fikk han gult kort, og på overtid var han like ved å få sitt andre gule på en takling, i tillegg tok han opp ballen og kastet den frem mot situasjonen. Publikum ropte på kort, men dommer Sigurd Kringstad fra Giske holdt kortene i lomma.

  Også forrige Tippeligakamp som Issah spilte, var han nære på å få det røde kortet. Det var derfor A- lagstrener Jan Jönsson tok han av banen i den kampen. Er det en tendens?

  - Han er litt slik i spillestilen, tøff og kompromissløs. Så fikk han et gult kort der da han (dommer Sigurd Kringstad, red anm) begynte å gi ut noen kort på slutten der, og han er jo tøff i duellspillet, men jeg synes ikke hverken han eller noen andre fortjente rødt kort i dag, avslutter Ståle Stensaas til FotballMagasinet.no midt i løpebanen under Bisletts tribuneanlegg.

  Troillan på topp!

  Så spørs det hvor lenge det er til vi får se Issah, Wangberg eller noen av de andre på A- laget. De som spiller på førstelaget i dag imponerer såpass at det vertfall ikke er noen grunn til å skifte ut enkeltspillere. Det så vi på Lerkendal søndag hvor daværende serieleder Tromsø ble banket 3-0 og sendt hjem til Troms uten poeng.

  KAMPFAKTA:

  2. DIVISJON AVDELING 2

  Bislett stadion 23.4.2012, 304 tilskuere

  Skeid- Rosenborg2 1-1 (1-1)

  0-1   Simen Wangberg (14)

  1-1   Stian Nikodemussen (21)

  Gult kort: Mohammed-Awal Issah, RBK2 (75), Torgeir Hoås (62) og Jo Gundersen (90), Skeid

  Skeid (4-4-2): Ole Næss – Aleksander Nielsen, Simen Thøgersen, Jo Gundersen, Haitam Aleesami – Preben Mankowitz (Severin Brørby fra 81), Torgeir Hoås (Mohammed Mahnin fra 69), Nikolai Djupesland, Peter Nergaard – Ole Nesset (Abdi Hussein fra 73), Stian Nikodemussen

  Rosenborg2 (4-3-3): Aleksander Hovdevik – Peter Ankersen, Simen Wangberg, Per Verner Rønning, Christoffer Aasbakk – Rohollah Iqbalzadeh, Mohammed-Awal Issah, Alexander Sørloth (Ole Gunnar Øien fra 30) – Patrick Stegavik (Øyvind Alseth fra 78), Kim Ove Riksvold, Ole Kristian Langås (Daniel Kvande fra 85).  Foto:Thomas Karlsen
  Toppsaker på FotballMagasinet akkurat nå
  Risa årets spiller, Algrøy tar pause
  Arna- Bjørnars årlige avslutningsfest ble holdt lørdag. Vilde Bøe Risa ble kåret til årets spiller, mens Tina Algrøy tar pause neste år.
  Les hele saken
  Arna-Bjørnar Kvinner | Toppserien 2015
  Slik stemte Norge i Ballon dOr.
  Se hvem landslagssjef Roger Finjord og landslagskaptein Maren Mjelde stemte på.
  Les hele saken
  Norge | USA | VM 2015

  Trønderne dominerer FIFA
  De norske kvinnelige dommerne som skal dømme internasjonalt til neste sesong er plukket ut, den preges av Trøndelag.
  Les hele saken
  | Toppserien 2015
  Kan få norsk duell finalen
  Her er kvartfinalene og semifinalene i Champions League.
  Les hele saken
  Wolfsburg | Lyon | Toppserien 2015

  Landsdelssamling J14/15 del 2
  Norges Fotballforbund ved Håkon Grøttland og kretsansvarlige for landslagsskolen har tatt ut J14/15-troppen til landsdelssamling i Sarpsborg 11. - 13. desember.
  Les hele saken
  Lyn | LSK Kvinner | Toppserien 2015
  Røa med første nysignering
  Røa har hentet sin første nysignering for vinteren, hun kommer fra Klepp.
  Les hele saken
  Klepp Kvinner Elite | Røa | Toppserien 2015

  Siste fotballnyheter fra Goal.com

  Tabell

  LagKMålP
  Strømsgodset2247-2944
  Molde2237-2444
  Rosenborg2239-1643
  Tromsø2137-2336
  Brann2245-3333
  Viking2230-2932
  Haugesund2235-2631
  Vålerenga2232-3231
  Hønefoss BK2224-2630
  Aalesunds FK2229-2929
  Odd Grenland2229-3728
  Lillestrøm SK2232-4124
  Fredrikstad2231-4321
  Sandnes Ulf2126-4121
  Sogndal2221-3220
  Stabæk2219-5213
  Klikk her for detaljert tabell
  Forsiden   |   Nyheter   |   Annonsere?   |   Login   |   Tips en venn   |   SMS   |   Nyhetsbrev   |   Om FotballMagasinet.no   |   Tips oss   |   RSS
  Ansvarlig redaktør: Per Steinar Markussen
  Copyright © FotballMagasinet, 2006. All Rights Reserved.