Næss reddet Skeid

 • Send meg en epost når det publiseres en nyhet om Skeid
 • Les siste nytt eller se kampfakta fra Tippeliga 2012

 • Relaterte saker
  Skeids klage ikke til følgeNCJ16: Takket onkelen etter strafferedning
  – Gikk mest på viljeKvidal-dobbel i Skeids første seier: – Veldig deilig
  Skviset ut av RosenborglagetBildeserie: Kjelsås´ Rosenborgskalp


  Thomas Karlsen - 23/04 22:46  

  Skeid tok imot Rosenborg2 i sesongens første hjemmekamp mandags kveld. Vertenes keeper Ole Næss spilte en stor rolle både på og utenfor banen.

  - Han keeperen som sto i kassa var jo ikke helt med, så da var det bare å sette den, fleiper Rosenborgs Simen Wangberg i beskrivelsen av ledermålet til FotballMagasinet.no.

  - Få hode på den

  Ole Næss i Skeidmålet er tidligere Rosenborgspiller og har spilt mange 2’er- kamper i svart og hvitt. Den tidligere lagkameraten i Rosenborg sendte gjestene i ledelsen etter bare 14 minutter på en fin heading som gikk i bue over sisteskansen.

  - Det var bare å få hode på den så da kan den enten gå inn eller gå til medspiller.

  - Det er en ball som blir slått skrått innover med dupp, så kommer det en foran meg. Forsvaret faller langt inn så da blir det vanskelig, forklarer Ole Næss selv om baklengsmålet på Bislett stadion i kveldssola.

  Ett poeng i kveldssola

  Serieåpningen for ei uke siden endte med 3-1- tap for Molde2, mandag ble det ett poeng og 1-1 i årets første hjemmekamp etter at Stian Nikodemussen utlignet etter 21 minutters spill.

  - Det er vel greit nok med 1-1 slik kampen ble, innrømmer Simen Wangberg.

  For det var hjemmelaget som førte spillet etter hvilen og hadde ballbesittelsen, uten å skape de helt store sjansene.

  - I 1. omgang står det og tipper. De kjører ganske mye og vi blir liggende langt bak. I 2. omgang kjører vi hele veien synes jeg, men vi får kontringer mot og det er da det blir farlig, oppsummerer Skeids sisteskanse som til slutt redder det ene poenget for den gamle storheten.

  Næss redder Skeid

  Når spissene ikke har klart å omsette sjansene i mål på motsatt side, er trønderne farlige på kontringer. På overtid kommer de hvitkledde til to farlige sjanser, men Ole Næss går seirende ut begge ganger.

  - Den første er at de kommer fra skrått og skyter mellom bena på ene midtstopperen. Ballen går mot lengste hjørne og jeg får en hånd på den så den går til corner. Den andre står jeg langt ute og forsvaret bommer, så jeg må bare ta den.

  Skeidkeeperen får skryt av sin tidligere lagkamerat Simen Wangberg.

  - Ole kjenner jeg godt, han reddet dem på slutten her. Han er veldig god en mot en, det husker jeg også fra tiden i Rosenborg da vi hadde øvelser, så det er ikke noe overraskende, men moro å se.

  - Studiene har førstepri

  Fra den gang et håp og ønske om A- lagsplass på Rosenborg og Tippeligaspill, har nå Ole Næss slått seg til ro med 2. divisjonsspill for Skeid. Førsteprioritet er studiene i Oslo.

  - Akkurat nå har jeg bodd i Oslo i 3 år og blir vel å bo her i ett år til, det er egentlig studiene som har førsteprioritet nå. Jeg har ikke lagt noe slagplan enda, så får vi se etter studiene.

  Møte med gamle kjente er alltid moro, spesielt når man er Rosenborgsupporter som Næss selv.

  - Det er alltid artig å møte gamle kjente. Slik som her blir det spenning rundt kampen og en spesiell stemning, veldig artig, sier Ole Næss til FotballMagasinet.no og innrømmer avslutningsvis at han så kampen på Lerkendal søndag hvor daværende serieleder Tromsø ble banket 3-0 og sendt hjem til Troms uten poeng.

  Troillan på topp!

  KAMPFAKTA:

  2. DIVISJON AVDELING 2

  Bislett stadion 23.4.2012, 304 tilskuere

  Skeid- Rosenborg2 1-1 (1-1)

  0-1   Simen Wangberg (14)

  1-1   Stian Nikodemussen (21)

  Gult kort: Mohammed-Awal Issah, RBK2 (75), Torgeir Hoås (62) og Jo Gundersen (90), Skeid

  Skeid (4-4-2): Ole Næss – Aleksander Nielsen, Simen Thøgersen, Jo Gundersen, Haitam Aleesami – Preben Mankowitz (Severin Brørby fra 81), Torgeir Hoås (Mohammed Mahnin fra 69), Nikolai Djupesland, Peter Nergaard – Ole Nesset (Abdi Hussein fra 73), Stian Nikodemussen

  Rosenborg2 (4-3-3): Aleksander Hovdevik – Peter Ankersen, Simen Wangberg, Per Verner Rønning, Christoffer Aasbakk – Rohollah Iqbalzadeh, Mohammed-Awal Issah, Alexander Sørloth (Ole Gunnar Øien fra 30) – Patrick Stegavik (Øyvind Alseth fra 78), Kim Ove Riksvold, Ole Kristian Langås (Daniel Kvande fra 85).  Foto:Thomas Karlsen
  Toppsaker på FotballMagasinet akkurat nå
  Ingebrigtsen: - Jeg er veldig happy
  Trondheims-Ørn vant en fortjent seier 1-0 over Amazon Grimstad lørdag. Trener Kevin Ingebrigtsen fikk sin første seier som hovedtrener i klubben.
  Les hele saken
  Trondheims-Ørn | Amazon Grimstad | Toppserien 2015
  - Hun gir oss en ekstra dimensjon
  Marthe Enlid ble dagens helt med to mål da Byåsen snudde 0-1 til 2-1-seier over Fortuna Ålesund lørdag.
  Les hele saken
  Byåsen | Fortuna Ålesund | 1.Divisjon Kvinner 2015

  Meget skuffet Ålesund-kaptein
  Fortuna Ålesund ledet 1-0 over Byåsen i lørdagens bortekamp, men vertene snudde kampen til 2-1 med scoring på overtid. Etter kampen var kaptein Camilla Ervik meget skuffet både over resultatet og innstillingen til sine egne.
  Les hele saken
  Fortuna Ålesund | Byåsen | 1.Divisjon Kvinner 2015
  Gule og røde kort 1. div runde 16 - 2015
  Fortuna Ålesunds duo Mari Wenaas og Camilla Ervik har sonet karantene de siste to kampene, til helgen er både laget og hele divisjonen karantenefri.
  Les hele saken
  Fortuna Ålesund | Haugar | 1.Divisjon Kvinner 2015

  Seriemesterne avsluttet med seier
  Vålerengas rekruttlag ble seriemestere i 2. divisjon avdeling 1 for en stund siden. Onsdag avsluttet de sesongen med 2-0-seier over Kolbotns rekruttlag.
  Les hele saken
  Vålerenga Kvinner | Toppserien 2015
  Skeids klage ikke til følge
  Fredag kom meldingen om at Skeids klage ikke taes til følge og NFF opprettholder beslutningen om at et lag som rykker ned samtidig ikke kan rykke opp.
  Les hele saken
  Skeid | 1.Divisjon Kvinner 2015

  Siste fotballnyheter fra Goal.com

  Tabell

  LagKMålP
  Strømsgodset2247-2944
  Molde2237-2444
  Rosenborg2239-1643
  Tromsø2137-2336
  Brann2245-3333
  Viking2230-2932
  Haugesund2235-2631
  Vålerenga2232-3231
  Hønefoss BK2224-2630
  Aalesunds FK2229-2929
  Odd Grenland2229-3728
  Lillestrøm SK2232-4124
  Fredrikstad2231-4321
  Sandnes Ulf2126-4121
  Sogndal2221-3220
  Stabæk2219-5213
  Klikk her for detaljert tabell
  Forsiden   |   Nyheter   |   Annonsere?   |   Login   |   Tips en venn   |   SMS   |   Nyhetsbrev   |   Om FotballMagasinet.no   |   Tips oss   |   RSS
  Ansvarlig redaktør: Per Steinar Markussen
  Copyright © FotballMagasinet, 2006. All Rights Reserved.