KENT-EINAR KOMMENTERER: Falt under for stjernene

 • Send meg en epost når det publiseres en nyhet om Bayern München
 • Les siste nytt eller se kampfakta fra Champions League 2009

 • Relaterte saker
  Berge eneste sikre kortSeriegullet avgjøres til søndag
  Holstad Berge forlenger– Får gode tilbakemeldinger
  LSK henter fra BayernBayern Munchen - Chelsea i Finalen!


  Kent-Einar Myreng - 09/03 22:59  

  Studentøkonomien gjør noe med deg. Du verdsetter de små tingene. Slikt startet tirsdagskvelden min etter nok en brødskivemiddag.
  Når sant skal sies så hadde jeg vel spist havregrøt en og annen dag den siste uken, men ristet brød med First Price jordbærsyltetøy smaker bra .

  Det var tirsdagskveld og jeg ville se Champions League. Alt dette OL-maset hadde fått meg sulten på fotballen igjen. Oppgjøret mellom Fiorentina og Bayern fantes i piratversjon på nettet med italienske kommentatorer. Jeg fikk ikke inn nett-tv-signalet før det var gått fem minutter av kampen. Så når signalet endelig kom inn spilte den av de fem første minuttene i fortfilm for å ta igjen «real time».

  Uansett – fantastisk fotballkamp. Fiorentina måtte angripe etter 2-1 tapet i Tyskland. Dette kunne bli vanskelig ettersom deres profilerte Adrian Mutu sonet kampen pga for mange gule kort.

  Men 28 minutter ut i kampen scorer Fiorentina. Juan Manuel Vargas setter inn 1-0 for hjemmelaget etter en klumsete retur fra Bayern-keeper Hans-Jörg Butt.

  Bayern får panikk og bytter ut superspissen Mario Gomez til fordel forr superspissen Miroslav Klose. Ja – Bayern har et stjernegalleri av en stall. Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben, Mark van Bommel og selveste Frank Ribery.

  Klose kommer til farlige sjanser og Fiorentina legger seg bakpå. Italienerne holder nullen til pause.

  Jeg pakker meg selv inn og håper på god angrepsfotball. Ja – det stemmer, pakker meg inn. Som student sparer man strøm. Tirsdagen brakte – 2 grader ute, men nå kunne jeg enkelt kjenne at det var blitt kjøligere. Trekken fra vinduet hvisket minst – 6. I glasset blandet jeg ut litt mer årgangs-saft fra Lerum. Husholdningssaft – billigste du finner på Bunnpris.

  Andreomgang var igang, og det tok ikke lang tid før Stevan Jovetic puttet inn 2-0 for lillatrøyene fra Italia. Ikke et praktmål, men nok til å sette tyskerne på plass igjen. Like før scoringen hadde også Gilardino forsøkt seg, men truffet keeper alene fra fem meters hold.

  Tyskerne er igjen slått av panikk og stormer fremover, men dessverre med adresseløse langpasninger. Heldigvis har de en franskmann som kan kontrolere seg. Ribery løper frem på venstresiden sin og dribler av hele tre Fiorentinaspillere før han slår ballen ut på 20 meter til Mark van Bommel, som knaller ballen ned i venstre hjørne.

  2-1 og ekstraomganger hvis kampen ender slik – det gjorde den ikke.

  Jeg byttet ut ullteppet fra IKEA med dynetrekket mitt. Nettlinjen hakker og jeg løper inn til kompisen min som jeg bor med og ber han pent om å vente med pornosurfingen til litt senere.

  Nettet er oppe å går igjen og det står plutselig 3-1! Jeg ser alle innbytterne til Fiorentina bak målet til Bayern. Alle jubler og ligger i en haug over målscorer Jovetic. For andre gang i kveld har Stevan Jovetic notert seg som målscorer for Fiorentina. Øredøvende jubel spraker gjennom høytalerne fra den dårlige video-streamen jeg mottar fra Italia.

  Men jubelen stilner fort. Arjen Robben tar saken i egne hender og dribler en Fiorentinaspiller før han kurver ballen knallhardt i motsatt kryss fra 25 meter. Utrolig scoring! Det er 3-2 og Bayern er plutselig videre. Det er nesten helt stille på Stadio Artemio Franchi, man kan høre Schweinsteiger juble nede ved gresset. Midtbanespilleren pådro seg tidligere i kampen et gult kort, noe som gjør at han må stå over neste kamp i Champions League.

  Tyskerne er flinke til å mure seg inne bakover når de først leder sammenlagt. Jeg er veldig glad for at kampens siste mål kom så sent, og ikke tidlig i første omgang.

  Stjernegalleriet seiret til slutt. Fortjent? Umulig å si. Fiorentina spilte god kontringsfotball og dominerte hele første omgang, mens Bayern var dødelig effektive. Kampen kunne gått alle veier.

  Fasiten for kvelden er at Bayern er i kvartfinale, sammen med Arsenal (som vant sammenlagt 6-2 over Porto). Og, ja – apropos Arsenal. Jeg satt lenge å funderte på om jeg skulle se den kampen, men kom til den konklusjon om at det kan være sunt å ikke bare se engelsk fotball. Til ettertanke for alle dere nordmenn som bare ser Premier League.  Foto forside:caughtoffside.com
  Toppsaker på FotballMagasinet akkurat nå
  Kan få norsk duell finalen
  Her er kvartfinalene og semifinalene i Champions League.
  Les hele saken
  Wolfsburg | Lyon | Toppserien 2015
  Landsdelssamling J14/15 del 2
  Norges Fotballforbund ved Håkon Grøttland og kretsansvarlige for landslagsskolen har tatt ut J14/15-troppen til landsdelssamling i Sarpsborg 11. - 13. desember.
  Les hele saken
  Lyn | LSK Kvinner | Toppserien 2015

  Røa med første nysignering
  Røa har hentet sin første nysignering for vinteren, hun kommer fra Klepp.
  Les hele saken
  Klepp Kvinner Elite | Røa | Toppserien 2015
  Levermyr var Toppseriens dårligste bane
  Kapteinene i årets Toppserie synes de to dårligste banene var gressbaner. Amazon Grimstads Levermyr var aller dårligst bak Kolbotns Sofiemyr, LSK Kvinners LSK-hallen vant.
  Les hele saken
  Amazon Grimstad | LSK Kvinner | Toppserien 2015

  NISO Awards 2015: Årets prisvinnere
  Se hvem som fikk priser under årets NISO Awards.
  Les hele saken
  Avaldsnes | LSK Kvinner | Toppserien 2015
  Fra scoring til gulkort
  Silje Granhus startet med å score mål og avsluttet med et gult kort. Nå gir hun seg i Byåsen og flyttet hjem til Nord-Trøndelag.
  Les hele saken
  Byåsen | Steinkjer | 1.Divisjon Kvinner 2015

  Siste fotballnyheter fra Goal.com

  Tabell

  LagKMålP
  Klikk her for detaljert tabell
  Forsiden   |   Nyheter   |   Annonsere?   |   Login   |   Tips en venn   |   SMS   |   Nyhetsbrev   |   Om FotballMagasinet.no   |   Tips oss   |   RSS
  Ansvarlig redaktør: Per Steinar Markussen
  Copyright © FotballMagasinet, 2006. All Rights Reserved.